Tjänster

Som alla väldesignade ting, hus eller platser är den gemensamma nämnaren SKRÄDDARSYDD. Varje projekt har UNIKA förutsättningar gällande t.ex. personliga preferenser, budget, yta, jordmån, vind- och solexponering etc.

För att du ska få en så KOMPLETT lösning som möjligt startar vi alltid med att träffas och skissa tillsammans. Detta görs digitalt och en skiss mejlas till dig inom några dagar. Vill du ha ytterligare ritningar, växtlistor, planteringsplaner eller kanske konstruktionsritningar kompletteras det enligt offert.

Har du en liten balkong med potential, en takterrass eller trädgård kan den alltid lyftas till nya nivåer med hjälp av lite nya idéer och god design. Tveka inte att höra av dig om du är less på att bara drömma om den perfekta uteplatsen!

För att försäkra dig om ett så bra resultat som möjligt har jag även ingått samarbete med Flyinge Plantshop där alla min kunder erhåller ett VÄRDEBEVIS på 10% rabatt på uteplanteringsväxter! De har självklart även nästan allt annat som kan behövas till täppan.

I ett tätt samarbete med Dast AB, vilka bygger arkitektritade hus, bidrar jag med att trädgården finns med i planeringen från början. Detta försäkrar en genomtänkt helhetslösning samt en mycket kostnadseffektiv projektering samt anläggning. Kolla in deras läckra referensobjekt!

Pris för hembesök med digital skiss: 3500 kr inklusive moms

Timpris vid ytterligare beställningar: 790 kr inklusive moms